La segona edició del cicle Transversals arriba per “despertar inquietuds”

Tots els dimarts d’octubre, a les set de la tarda, es faran conferències sobre temes d’actualitat, com l’impacte socioeconòmic de la cultura, el paisatge o la identitat cultural, entre altres

Dolsa, Closa i Garcia en la roda de premsa de presentació de la segona edició del cicle Transversals.
Dolsa, Closa i Garcia en la roda de premsa de presentació de la segona edició del cicle Transversals.

Escaldes-Engordany torna a realitzar el cicle Transversals per "despertar aquesta inquietud" sobre temes que ja es tenen assumits o amb un pensament clar. En total seran cinc conferències i un espectacle de titelles que tractaran el tema cultural des de diferents disciplines.

El cicle Transversals torna a Escaldes-Engordany amb cinc conferències i un espectacle de titelles per adults. En cadascuna de les sessions, programades tots els dimarts del mes d’octubres, es tractaran temes d’actualitat, com ha detallat el conseller de cultura de la parròquia, Valentí Closa, com l’impacte socioeconòmic, el paisatge o la identitat cultural.

Des del comú esperen que torni a tenir una bona acollida. En aquest sentit, Closa ha indicat que espera que “la gent vingui, parli, reflexioni i faci canviï, pensi o almenys adopti una altra visió sobre temes que a priori ja té molt resolts i molt clars”.

L’encarregada d’obrir el cicle, el 4 d’octubre, serà Pau Rausell Köster amb l’impacte socioeconòmic de la cultura o, com a puntualitzat Closa, “l’impacte que té sobre el benestar de la societat”. El següent en passar per la sala d’actes del comú escaldenc serà Stefano Mancuso amb les plantes “com a la solució que ens permetrà resoldre l’enorme problema de l’escalfament global”.

El 18 d’octubre serà el torn de Yolanda Onghena amb la conferència ‘Contextos mòbils i condicions transculturals’. François Vadepied  pujarà a l’escenari el darrer dimarts d’octubre i posarà èmfasi “en com construir a partir de l’entorn i no destruir per construir”. Tancarà el cicle, el 15 de novembre, l’espectacle a càrrec de la Cia. Rocamora Teatre que parlarà sobre identitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending