Sant Julià demostra que la cultura no s’ha aturat amb la inauguració de l’exposició de Subirachs

La mostra d'escultures i dibuixos es podrà visitar fins el 5 de gener a la sala Sergi Mas a la casa comuna laurediana

Comentaris

L'exposició s'ha inaugurat aquest dijous. A la imatge alguna de les obres.
L'exposició s'ha inaugurat aquest dijous. A la imatge alguna de les obres. BRU NOYA

La sala Sergi Mas a la casa comuna de Sant Julià de Lòria acull des d'aquest dijous i fins el 5 de gener, la mostra 'Subirachs. La puresa de la creació'.  La inaguració ha anat a càrrec del cònsol major de la parròquia, Josep Majoral.

Majoral ha volgut subratllat que la cultura no s'ha aturat tot i l'incendi al Centre Cultural i de Congressos Lauredià i ha qualificat l'exposició de "mostra de gran qualitat" que aplega tres escultures i 28 dibuixos. "Per Sant Julià rebre aquesta exposició té molt valor ja que a banda de les obres hem de recordar que Sant Julià disposa d'una escultura de Subirachs a la plaça de Calonge".

La comissària de l'exposició, Anna Mangot ha destacat que la mostra recull tres etapes de l'artista que permeten comprovar l'evolució de la seva tècnica. L'exposició es complementarà amb diverses activitats.

'La puresa de la creació' ha estat possible gràcies al mecenatge de Crèdit Andorrà i a la col·laboració de la Fundació Pinnae, que és la propietària de la majoria de les obres ja que una família de Sant Julià de Lòria també n'ha aportat.

 

Comentaris

Trending