Un rus invident i una cerverina dominen el concurs d’acordió de Sant Julià

Roman Semeriak en la categoria absoluta i Berta Villorbina entre els més joves guanyen la segona edició del Premi Lauredià

Una de les audicions d'aquest matí.
Una de les audicions d'aquest matí. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Un rus invident i una prodigiosa cerverina han dominat el concurs d’acordió que aquest matí s’ha celebrat a Sant Julià. La segona edició del Premi Lauredià d’acordió ha tingut com a vencedors Roman Semeriak en la categoria diapasó, que vindria a ser l’equivalent a l’absoluta, i Berta Villorbina en la categoria faristol a juvenil.

Entre els més grans, el segon classificat ha estat el jove resident d’origen francès Gautier Blanchard. També s’ha lliurat un diploma a Aran Sala. Entre els més joves, on hi ha hagut domini femení, el segon premi se l’ha endut Olga Pons. Quant a la categoria de grups, els dos premiats han estat Els Assossegats i Special Duo.

Una de les actuacions a la placeta de l'antiga casa comuna laurediana.

Relacionat

Els acordions ‘prenen’ Sant Julià

Les audicions s’han fet durant tot el matí a l’auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Com ja va passar en la primera edició, hi ha hagut un nivell força bo. El cònsol major, Josep Majoral, i la consellera comunal laurediana Diana Sánchez han estat els encarregats de lliurar els premis. Ja durant la jornada de dissabte hi va haver actuacions prèvies.

Comentaris

Trending