Els acordions ‘prenen’ Sant Julià

La II Diada de l’Acordió i el Premi Lauredià espera superar la bona nota obtinguda en l’estrena del certamen

Una de les actuacions a la placeta de l'antiga casa comuna laurediana.
Una de les actuacions a la placeta de l'antiga casa comuna laurediana. Bru Noya

Els acordions, i els acordionistes, són protagonistes aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria. S’hi celebra la segona edició de la Diada de l’Acordió i el Premi Lauredià espera superar la bona nota obtinguda en l’estrena del certamen. Durant tota la jornada d’aquest dissabte es fan diverses activitats acordionistes i demà, diumenge, se celebra el concurs-premi.

La placeta de la històrica casa comuna laurediana és l’escenari triat aquest migdia per poder gaudir de la música dels acordionistes. Diversos músics hi passen una estona per oferir un petit repertori. La primera entrega de dues hores es repetirà aquesta tarda, en el mateix lloc, de 5 a 6. A les sis, just quan clogui el repertori de la placeta, actuarà el Duo Acords a la plaça de la Germandat.

La jornada de dissabte es tanca a les 8 de la tarda amb  el concert 'De la Chanson Française al Swing' a càrrec de l’Orquestra d’acordions de Sabadell, també a la Plaça de la Germandat. El concurs Premi Lauredià esdevindrà aquest diumenge el colofó del certamen. El concurs, al centre de congressos, es tà previst que s’iniciï a 2/4 d’11 del matí i hauria d’acabar pels volts de la 1 del migdia.

Comentaris

Trending