Repòquer de premis de la companyia An-danda-ra en el Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega

El guardó de millor actriu per Lis Caubet lidera les cinc distincions rebudes a la capital de l’Urgell pel muntatge ‘Garses’ que van oferir el mes de març

Alguns dels guardons rebuts per An-danda-ra.
Alguns dels guardons rebuts per An-danda-ra. CIA. AN-DANDA-RA

Fins a cinc guardons ha recollit la companyia andorrana An-danda-ra en el marc dels Premis del Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega que s’ha anat celebrant els darrers mesos i que aquest dissabte va arribar al lliurament de distincions. El guardó de millor actriu per Lis Caubet lidera les cinc distincions rebudes a la capital de l’Urgell pel muntatge ‘Garses’.

El certamen teatral urgellenc es va reprendre, justament, amb la interpretació del muntatge protagonitzat per la companyia andorrana el 6 de març passat. Gairebé un any havia estat suspesa l’activitat teatral a Tàrrega. L’espectacle ‘Garses’, de Jorge Roelas, va aixecar molt bones crítiques a la capital de l’Urgell. I això s’ha vist reflectit, també, en el repartiment de distincions.

En concret, An-danda-ra va recollir el segon premi al millor grup i també el segon al millor muntatge. Irina Robles ha estat considerada la segona millor en el capítol de direcció i les dues primeres distincions quant a actius també han viatjat de Tàrrega a Andorra la Vella: Lis Caubet va rebre el primer premi i Carol Caubet, el segon.

Aquesta és la segona vegada que la companyia An-danda-ra era escollida per participar en el Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega. L’any 2014 ho va fer amb ‘La Casa de Bernarda Alba’ i enguany amb l’espectacle ‘Garses’. Dos muntatges molt diferents però alhora igual de ben treballats per la companyia andorrana, que amb les distincions ha vist compensada la seva feina.

Etiquetes

Comentaris

Trending