El recull 'Hi floriran grandalles' commemora el 90è aniversari de Sergi Mas

El volum vol posar en relleu la contribució de l'escultor, ceramista, pintor, gravador i escriptor a la cultura d’Andorra

L'artista Sergi Mas.
L'artista Sergi Mas. Arxiu

L'escultor, ceramista, pintor, gravador i escriptor Sergi Mas fa 90 anys el divendres vinent, dia 30.  Amb motiu de l'aniversari, Editorial Andorra, Txema Díaz-Torrent i Manel Gibert, amb la col·laboració del Col·lectiu Portella, publiquen 'Hi floriran grandalles', un recull d’obra que vol posar en relleu la contribució de l’artista a la cultura d’Andorra.

La col·lecció d’una vintena de làmines inclou, entre d’altres, un conte, un segell original i una aquarel·la inèdita. Les reproduccions, de 15 x 23 cm, estan impreses en color o en blanc i negre i es presenten dins d’una carpeta. Cada carpeta estarà numerada i es podrà adquirir al preu de 15 euros, per cobrir exclusivament les despeses de producció. El recull no es vendrà al públic, i l’única forma d’adquirir-lo és per mitjà de comanda directa a editorialand@andorra.ad, abans del 30 d’octubre, dia de l’aniversari.

Mas es va formar al Poble Espanyol de Montjuïc, on va treballar la ceràmica, el gravat, l'estampat i el tornejat i on va conèixer a la seva esposa i col·laboradora Maria Canalís, amb la qual es va casarel 1955. Després de diversos encàrrecs i viatges a Andorra, el 1957 es va establir a Aixovall.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending