El Quartet Vivancos s’emporta el tercer Concurs Internacional Cambra Romànica

En total 14 grups han participat en una edició encara marcada per les restriccions sanitàries que, tot i així, ha pogut acollir un públic amb aforament limitat

El quartet Vivancos en plena actuació.
El quartet Vivancos en plena actuació. AMICS CAMBRA ROMÀNICA

El Quartet Vivancos s’ha emporta el tercer Concurs Internacional Cambra Romànica. El segon premi ha anat a parar a mans del Delia Quartet, un grup format per quatre saxofons que ja va participar en l’edició anterior. El tercer premi ha sigut pel KamBrass Quintet, una formació de vent metall estudiants de post-grau a Suïssa però procedència catalana. El jurat ha volgut destacar la qualitat de tots els grups participants. El premi del públic ha recaigut en el KamBrass Quintet.

En total 14 grups han participat en una edició encara marcada per les restriccions sanitàries que, tot i així, ha pogut acollir un públic amb aforament limitat. El jurat, format per Efrem Roca, Helena Satué i Jordi Humet, ha tingut la difícil tasca d’escollir els finalistes de les dues categories que s’han disputat la final. La categoria base l’ha guanyat el Quartet Talia, un jove quartet de corda format per músics estudiants badalonins. El segon premi ha recaigut en les andorranes Trio Bla Bla Bla, i el premi del públic se l’ha endut també el Quartet Talia.

La fase final ha estat seguida en directe pel canal de Youtube de l’associació per unes 300 persones així com les fases anteriors, que es podran recuperar al propi canal. El públic ha concorregut de forma ordenada però constant i nombrosa malgrat l’aforament reduït de l’auditori, oferint un caliu especial pels músics participants. L’organització destaca el difícil paper del jurat degut a l’alt nivell dels participants, i el 'feedback' molt positiu rebut per part de tothom. 

Comentaris

Trending