Primer concert internacional de Rokyo al Mercat de la Música Viva de Vic

El cantautor resident ha participat en la segona semifinal del concurs Sona9 compartint escenari amb els grups Oxigen i Iglú

Un instant del concert de Rokyo
Un instant del concert de Rokyo

El cantautor resident Roc Tarruell, conegut artísticament com a Rokyo, ha participat aquest dissabte en la segona de les semifinals del concurs Sona9 que s’ha celebrat al Mercat de la Música Viva de Vic. Es tracta del seu primer concert internacional després que el jurat del concurs de grups emergents en català l’escollís com a representant d’Andorra.

La plaça dels Màrtirs de Vic ha estat l’escenari de la segona de les quatre semifinals del concurs Sona9. Rokyo ha estat l’encarregat de tancar la ronda mostrant el seu pop-funk. Precisament, es tracta de la primera sortida que fa fora del país. Entre les cançons, ha interpretat ‘5 minuts després’ o ‘Pròxima estació’.

El cantautor ha estat acompanyat a dalt de l’escenari de la intèrpret igualadina Núria Qúilez i ha presentat la cançó ‘Perquè em facis cas’, que formarà part del seu EP que publicarà a la tardor. Per cert, Rokyo actua aquest migdia en la festa de presentació del MoraBanc Andorra.

A banda de Rokyo, la semifinal l’han completat el grup gironí Oxigen i els barcelonins Iglú. Dels dotze semifinalistes, el jurat n’escollirà sis, que passaran a la final que tindrà lloc a l’octubre.

https://www.youtube.com/embed/wvDfAfnXlhA
 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending