La poetessa Laia Corma reflexionarà sobre la concepció de la vida i la mort en el seu segon poemari

Després de 'A ti' ja prepara un nou llibre mentre continua els seus estudis a la Universitat de la Sorbona de París

Laia Corma signant exemplars del seu primer llibre.
Laia Corma signant exemplars del seu primer llibre.

Després de 'A ti' la poetessa andorrana Laia Corma ja pensa en un segon llibre sobre la manera de concebir la vida i la mort. Actualment està acabant el segon any de màster a la Sorbona de París i pel curs vinent està avaluant la possibilitat de fer un doctorat o un màster en traducció jurídica.

Laia  Corma (Laia Cordoba Martin) no es veu escrivint una novel·la "perquè el meu gènere és la poesia". Pel que fa als estudis, completarà aquest curs amb un segon semestre a Sevilla amb un doble màster. Parla cinc idiomes -castellà, català, francès, anglès i italià (nocions bàsiques)- i ha fet diverses formacions i feines en el món de la literatura, la traducció i la pedagogia. Va completar la carrera de llengua i literatura espanyola a Tolosa.

Nascuda l'any 2000 a Andorra la Vella, ha publicat el seu primer poemari amb el titol 'A ti'. Es dedica a la poesia perquè creu que hi ha la "llibertat de poder dir el que pensem, el que sentim i el que som sense tabús, sense prejudicis, sense mirades intimidants".

 

Etiquetes

Comentaris

Trending