La pel·lícula del waterpolo espanyol a Barcelona ’92 es rodarà durant dues setmanes a Andorra

Entre les possibles localitzacions andorranes que s'estan negociant hi ha el centre esportiu de Pas de la Casa, la piscina del Palau de Gel, una residència situada a Arinsal, un hotel d'Ordino i exteriors a les carreteres de Coll de la Botella i Arinsal

Un muntatge provisional en relació amb el film.
Un muntatge provisional en relació amb el film.

Un terç del rodatge de la pel·lícula que ha d’explicar la història de la selecció espanyola de waterpolo al tomb dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 es farà al Principat. De fet, el film, anomenat ’42 segons’, es una coproducció hispano-andorrana amb subvenció del Govern i la participació d’artistes i tècnics del país a través de la productora establerta a Andorra Imminent Produccions.

El rodatge del llargmetratge, dirigit per Dani de la Orden i Àlex Murull, està previst que es faci entre l’octubre i el novembre, i dues de les sis setmanes previstes de feina s’haurien de fer al Principat. Entre les possibles localitzacions andorranes que s'estan negociant hi ha el centre esportiu de Pas de la Casa, la piscina del Palau de Gel, una residència situada a Arinsal, un hotel d'Ordino i exteriors a les carreteres de Coll de la Botella i Arinsal.

En el repartiment hi ha confirmada la presència de Roger Casamajor i Elisabet Terri i es buscaran extres per a participar en les seqüències que es rodaran a Andorra

S'ha confirmat la presència de Roger Casamajor i Elisabet Terri en el repartiment i la producció es complementarà amb un equip de producció i tècnic del país, i es buscaran extres, quan s’acost el moment, per a participar en les seqüències que es rodaran a Andorra. El film compta amb el suport del Govern d'Andorra, que va atorgar a la productora Imminent la darrera subvenció especial al cinema, i també amb la participació de l’ICEC, TVE i Amazon Studios i amb distribució d’Universal Pictures.

‘42 segons’ explica la tensió que es va viure al tomb d’una selecció liderada per dos homes de caràcter fort i enfrontat com Manel Estiarte i Pedro Aguado, que compartien vestuari amb altres esportistes que acabarien immersos en mil i un problemes. El repartiment principal està encapçalat per Jaime Lorente (‘La Casa de Papel’, ‘El Cid’) posant-se en la pell d’Aguado i Álvaro Cervantes (‘Adú’, ‘Donde caben dos’) interpretant a Manel Estiarte.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending