Les 'Nits d'Estiu als museus' proposen una visita teatralitzada a la Casa d'Areny Plandolit

És gratuïta, tindrà lloc aquest dimecres vinent i anirà a càrrec de l'actriu Lis Caubet

Cartell anunciador de l'activitat.
Cartell anunciador de l'activitat. Altaveu

En el marc de la celebració de les 'Nits d’estiu als museus' aquest dimecres 1 de setembre el ministeri de Cultura i Esports proposa redescobrir el Museu Casa d’Areny-Plandolit. La iniciativa passa per conèixer la casa i la família que l’habitava a través d’una visita teatralitzada de mans de Lis Caubet.

La família d’Areny-Plandolit ha tingut molts membres. Cadascun ha viscut la casa familiar d’Ordino d’una manera diferent. Alguns l’han adaptat a les seves aficions, com el doctor Pau Xavier, i d’altres l’han viscut com un lloc de pau per aïllar-se del dia a dia, com l’Assumpta. Assumpta d’Areny-Plandolit fou la filla de Don Guillem, figura amb la qual la família agafà renom. Ella no va viure permanentment a la casa, sinó que la va conèixer als estius, allunyada de les inclemències meteorològiques, i la recordava com un indret de calma enmig d’un paradís.

Caubet es posarà a la pell de l’Assumpta i farà dues visites teatralitzades a la casa familiar dels Areny-Plandolit a les 20 i les 21.30 hores. L’assistència a les visites és gratuïta, però cal fer reserva prèvia obligatòria, ja que les capacitats són limitades. Per reservar cal trucar al telèfon 836 908.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.