El Museu de l’electricitat entra a les cases

FEDA ofereix la possibilitat de visitar virtualment les instal·lacions, apropant-les a la ciutadania en temps de pandèmia

Museu de l'electricitat.
Museu de l'electricitat. FEDA

Per tal d’adaptar-se a la pandèmia i per continuar arribant a la ciutadania en aquesta situació creada per la COVID19, FEDA ofereix la possibilitat de realitzar visites virtuals al MW Museu de l’electricitat. D’aquesta manera, es podrà accedir des de qualsevol lloc i amb punts de vista exclusius per als que decideixen connectar-se al museu.

Tot i que serà en una versió una mica reduïda, qualsevol usuari podrà endinsar-se en les instal·lacions d’aquest museu. Tot el que ha de fer és accedir a la web. L’única excepció d’aquesta visita virtual serà l’exposició temporal que hi ha actualment, 'Dessigne-moi l’ecologie', que es reservarà per a les visites presencials. A través de l’ordinador, i seguint els cartells informatius, es pot seguir el fil argumental de l’exposició permanent “Camins per al progrés”.

A través de la web, a més de conèixer com es genera l’electricitat o acostar-se a la sala de manipulables dedicada als més petits, es presentaran punts de vista exclusius, com una visita aèria dels generadors de la central hidroelèctrica.

Tot i això, FEDA continua convidant els ciutadans a fer la visita presencialment. El museu segueix obert en l’horari habitual, amb una reducció de l’aforament i amb mesures de seguretat adaptades a la situació de pandèmia. Actualment l’entrada és gratuïta amb motiu de l’exposició temporal.

Etiquetes

Comentaris

Trending