Mónica Naranjo protagonitza un decebedor segon concert del Mountain Music per sota les previsions

L’actuació de la cantant espanyola ha quedat per sota de les expectatives pel que fa al nombre d’assistents, amb no gaire més d’un miler

Espectadors seguint l'actuació de Mònica Naranjo.
Espectadors seguint l'actuació de Mònica Naranjo. Andorra Turisme

La plataforma esquiable de Soldeu ha acollit aquest dissabte el segon concert de l’Andorra Mountain Music. En aquesta ocasió, amb la cantant espanyola Mónica Naranjo. Aquest cop, el nombre d’assistents ha quedat per sota de les expectatives i lluny del ple que va assolir en el debut del festival l’holandès Armin van Buuren. Hi haurien anat no gaire més d'un miler de persones.

La població canillenca ha estat novament l’escenari del concert, que persegueix l’objectiu de reactivar el turisme després de la pandèmia. En el segon dissabte de la cita musical, el nombre d’espectadors ha quedat per sota dels que va assolir el DJ holandès. Els assistents han pogut gaudir dels grans èxits de Naranjo, inclosa evidentment, el seu gran ‘hit’, ‘Sobreviviré’. La majoria dels presents, però, han quedat molt decebuts per una actuació que la pròpia artista ha quaificat de recital. Quedava lluny de ser un concert de masses. La lentitud del muntatge entre moltes altres coses ha fet que les expectatives fins i tot dels més acèrrims seguidors de la cantant nascuda a Figueres quedessin molt per sota de l'esperat.

El festival continuarà el dissabte vinent. Llavors, l’artista que actuarà a la plataforma de Soldeu serà el francès Bob Sinclar, coincidint, també, amb el cap de setmana de l’arribada del Tour. En aquest cas, s’espera que el nombre d’espectadors pugui ser superior al d’aquest segon concert. 

Monica Naranjo
Mónica Naranjo.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending