Més de 2.600 curiosos gaudeixen de la tercera edició de les Nits de Videomapping

L’activitat es va celebrar aquest divendres al centre història d’Andorra la Vella sota l’organització de l’ambaixada francesa i el Festival Ull Nu

La projecció a Casa de la Vall va ser la més espectacular.
La projecció a Casa de la Vall va ser la més espectacular. ULL NU

L’ambaixada de França a Andorra i el Festival Ull Nu van celebrar aquest passat divendres la tercera edició de Les Nits de Videomapping amb un format més reduït que en les anteriors edicions. Una sola nit i un sol espai van servir perquè 2.627 espectadors poguessin gaudir d’una programació farcida de propostes innovadores pensades per a tots els públics.

Com és ja habitual, Casa de la Vall va ser l’escenari principal de l’esdeveniment, on es van projectar els mappings Verd de l’artista andorrà Daniel Arellano i Prismatic, de l’artista francesa Maël Gourdenne. Com a novetat, enguany es va concloure el festival amb l’espectacular directe audiovisual ATOTAL de la companyia gala Autres Cordes.

videomapping ull nu
Una de les mostres de videomapatge al centre històric.

La placeta Sant Esteve va ser l’escenari d’una de les propostes amb millor acollida, el mapping participatiu Synergies, de la companyia francesa Scenocosme. Per últim, a la Plaça Príncep Benlloch, els més menuts van poder gaudir de Space, un diorama de Playmobils amb projeccions realitzar per la productora andorrana Dandream Films.

Etiquetes

Comentaris

Trending