Jordi Botey donarà el tret de sortida a la temporada 2020 de l’Auditori Nacional

El cantautor del país celebrarà un concert el dijous 1 d’octubre on interpretarà música d’autors catalans i andorrans

El cartell del concert
El cartell del concert Cultura.ad

Torna la Temporada de l’Auditori Nacional 2020. El ministeri de Cultura ha reprogramat el concert del músic andorrà Jordi Botey, el qual es va ajornar amb motiu de les mesures excepcionals adoptades pel Govern el passat mes de març per minimitzar els contagis de la Covid-19. Les entrades ja estan disponibles al portal web de cultura i l’aforament serà reduït davant la situació d’emergència sanitària.

L’espectacle se celebrarà el dijous 1 d’octubre i les entrades ja estan a la venda a un preu de 8 euros la general, 4 euros la butaca de visió reduïda i amb un 15 % de descompte amb el carnet jove. Davant la situació d’emergència sanitària, la capacitat de l’auditori és limitada i les entrades només es poden adquirir en línia a través de la web del ministeri de Cultura, és a dir, el dia del concert no hi haurà venda de localitats a taquilla. Així mateix, també cal recordar que l’espectacle es durà a terme respectant totes les mesures de seguretat vigents, que es poden consultar a la mateixa pàgina web.

Botey, cantautor vocacional des de l’any 2003, “ha demostrat una implicació musical i una fidelitat amb el català que el fan imprescindible per al panorama musical del país”, ha destacat Govern. L’any 2003 va enregistrar ‘Paraules cap a mai’ i l’any 2005, ‘Reflexions d’un passerell’. Quinze anys després presenta a l’Auditori Nacional l’espectacle ‘Oh, benvinguts autors’, i ha seleccionat especialment per a l’ocasió temes de música d’autor catalans i andorrans que han tingut alguna connotació important per a l’època en què van ser creats.

Etiquetes

Comentaris

Trending