El Jambo Street Music tanca la desena edició amb 20.000 assistents als més de 40 concerts

L’organització es mostra “molt satisfeta” pel bon desenvolupament de la cita musical, tot destacant que tots els escenaris “han estat plens”, especialment el principal, que enguany era la plaça del Poble

Una de les actuacions del Jambo Street Music.
Una de les actuacions del Jambo Street Music.

La desena edició del Jambo Street Music ha finalitzat aquest dissabte. Malgrat la pluja que en algun moment de la jornada ha fet acte de presència, s’han pogut fer tots els concerts -tot just algun ha acabat abans d’hora-. Els organitzadors de l’esdeveniment es mostren “molt satisfets” per com s’ha desenvolupat tot. Al llarg dels tres dies, es calcula que 20.000 persones han assistit a alguna de les actuacions programades a fins a sis escenaris d’Andorra la Vella.

“El festival està totalment consolidat i hem de donar gràcies a tothom que ho fa possible”, ha comentat un dels coorganitzadors del Jambo, Toni Colom. La cita es va iniciar dijous al vespre amb el concert de Benjis Band a l’escenari del carrer Anna Maria Janer i va tenir els seus dies forts el divendres i el dissabte. En total, més de 40 concerts amb “diferents estils” que fa que es pugui “anar amb els teus amics o amb el teu padrí”. I la fórmula ha funcionat novament. Es calcula que 20.000 persones han passat en algun moment per alguns dels actes.

“Tots els escenaris han estat plens, des de primera a darrera hora”, ha explicat Colom, que ha destacat que “es crea una màgia; la música és l’excusa per trobar-se, parlar i menjar”. En definitiva, “la punta de llança que fa que la gent s reuneixi”. A banda, s’ha indicat que “hem rebut un bon retorn de la programació que hem fet, amb nous talents musicals tant de fora com d’Andorra”.

Una de les novetats d’aquesta desena edició era l’estrena com a escenari de la plaça del Poble. I ha estat una bona elecció. “Ha funcionat molt bé. Jo no l’havia vist mai tan plena, especialment divendres a la nit”, ha destacat Colom. Per això, no amaga que els impulsors del festival “estem molt satisfets” per com s’ha desenvolupat tot.

L’únic però dels tres dies va ser la pluja, convidat inesperat que es va presentar dissabte. Tot i això, amb una afectació petita. Menor, fins i tot, que la soferta en anys anteriors. “Tots els concerts s’han pogut fer”, assegura el coorganitzador. Això sí, algun va haver d’acabar una mica abans del previst. Res, però, que esguerri el bon regust de boca que deixa un Jambo que ja pensa en el futur. “Esperem que en futures edicions s’afegeixin més patrocinadors i ho podem professionalitzar encara més”, ha manifestat Colom.

Comentaris (8)

Trending