El grup folklòric ‘Casa de Portugal’ planta un arbre per evidenciar el seu arrelament al país

L’acte, en el marc de la celebració dels 25 anys de l’entitat, es farà diumenge al migdia al Parc Central

Comentaris

Una integrant del grup amb l'arbre que es pretén plantar.
Una integrant del grup amb l'arbre que es pretén plantar. GRUP DE FOLKLORE CASA DE PORTUGAL

El Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ organitza aquest diumenge la plantació d’un arbre al Parc Central d’Andorra la Vella per commemorar “l’arrelament” de l’entitat cultural a la parròquia, l’any que celebra 25 anys d’activitat. L’esdeveniment tindrà lloc a les 12 hores, té el suport del comú d’Andorra la Vella i s’inclou en les iniciatives que el grup ha programat durant l’any 2021 per commemorar les noces d’argent.

Coincidint amb l’inici de la primavera, els membres del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ han volgut donar aquest arbre a Andorra la Vella, reforçant la col·laboració mútua en esdeveniments com la Diada de la Diversitat Cultural, el Mercat Tradicional ‘O Feirão’, la Fira d’Andorra la Vella o les Nadales, tots organitzats a la capital del Principat. A més a més de la plantada, serà descoberta una placa commemorativa en presència del conseller major i responsable de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, i el conseller menor i encarregat de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, així com la junta directiva i els membres del grup.

El Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ és un referent de la cultura tradicional portuguesa al Principat que enguany celebra 25 anys d’activitat. Degut a les limitacions per la pandèmia i a la impossibilitat de realitzar el Festival Internacional de Folklore, l’entitat té programada la publicació d’un llibre el mes d’abril i la inauguració d’una exposició fotogràfica el mes de maig, coincidint amb la Diada de la Diversitat Cultural d’Andorra la Vella.

Comentaris

Trending