Govern organitza les Jornades europees del patrimoni l’últim cap de setmana de setembre

Es duran a terme espectacles culturals amb aforament delimitat i hi haurà jornada de portes obertes a molts dels museus del Principat

Els membres del Duet Daura, Pilar Planavila i Ivan Caro duran a terme el concert de música pirinenca
Els membres del Duet Daura, Pilar Planavila i Ivan Caro duran a terme el concert de música pirinenca Govern d'Andorra

El Ministeri de Cultura i Esports organitza de manera activa, un any més, diverses propostes per celebrar durant les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), com ara la gratuïtat de la majoria de museus del Principat o espectacles culturals. Enguany el certamen es durà a terme durant el tercer cap de setmana de setembre, des del divendres 18 fins al diumenge 20.

Així doncs, i com ja és habitual, el públic andorrà podrà gaudir de jornades de portes obertes en la majoria de museus del país. També s’han previst dues activitats: d’una banda, l’Orquesta Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i el Ministeri de Cultura i Esports organitzen un concert que vol posar en relleu les arrels de la música pirinenca. L’acte es durà a terme dissabte a l’era gran de la Casa Rossell, a Ordino, a les 19:00 del vespre. D’altra banda, el ministeri ha programat l’obra de teatre Estimada Maria Lluïsa, de la companyia Somhiteatre. L’espectacle es realitzarà el diumenge a les 18:00 hores i a les 20:00 del vespre al mateix lloc que el concert.

A causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19 i amb la premissa de prevenir el màxim de contagis possibles, el cap de setmana de les JEP es desenvoluparà necessàriament sota les normes sanitàries que estan en vigor en aquests moments.

Etiquetes

Comentaris

Trending