FEDA Cultura aconsegueix rècord d’assistents el 2022

Les propostes han rebut un total de 7.068 visitants, superant així el registre del 2019, destacant el MW Museu de l’Electricitat

Una visita al MW Museu de l’Electricitat
Una visita al MW Museu de l’Electricitat FEDA

Les visites i activitats organitzades per FEDA Cultura han assolit al llarg del 2022 un rècord d’assistents. En total han acudit 7.068 visitants, superant així el registre de 6.798 del 2019. D’aquesta manera s’aconsegueix una recuperació important després de dos anys de pandèmia, on ha destacat especialment el MW Museu de l’Electricitat com a principal atractiu de l’oferta que s’ha promocionat al llarg de l’any.

El MW Museu de l’Electricitat ha rebut 4.887 visitants al llarg del 2022, una xifra satisfactòria per aquest centre cultural que ha acollit, a més de l’exposició permanent, l’exposició temporal ‘Un planeta submergit pel plàstic’ de James Whitlow Delano. D’altra banda, 1.396 persones han participat en les visites guiades i activitats per a tots els públics que s’han dut a terme durant els mesos de primavera i estiu en el Camí hidroelèctric d’Engolasters.

Pel que fa a l’educació per la sostenibilitat, un dels eixos principals de l’activitat de FEDA Cultura, 2.447 escolars dels tres sistemes educatius han pogut participar en tallers adaptats als diferents cicles formatius. Aquests tallers, dels quals dos terços s’han fet al MW Museu de l’Electricitat i un terç als centres escolars, han incidit especialment en la importància de l’estalvi energètic. Altres temes que es tracten van des del consum responsable o el canvi climàtic fins a la prevenció de riscos elèctrics o la mobilitat sostenible.

Etiquetes

Comentaris

Trending