Èxit de vendes a la Setmana del llibre en català

L’estand d’Andorra ha comptat amb una molt bona afluència de públic i s’han registrat millors dades que l’any passat

Una imatge de l'stand d'Andorra a La Setmana
Una imatge de l'stand d'Andorra a La Setmana

Ja ha conclòs la participació d’Andorra a la Setmana del llibre en català i l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques fa un balanç satisfactori i positiu d’aquesta edició. L’estand número set, compartit entre el Govern, l’Associació d’Editors i l’Associació Llibre del Pirineu, ha comptat amb una molt bona afluència de públic i s’han registrat millors dades de venda que l’any passat.

La paradeta andorrana oferia prop de 200 títols diferents i s’han venut 208 en total, una dada força superior a la de l’any passat, marcada per la pandèmia de la Covid-19. Els títols més venuts han sigut: en ficció, ‘La pífia’ de Greg Coonen i ‘Gran és la negra nit’ de Domènec Ferran; en no ficció ‘Carlemany i Andorra’ d’Oliver Vergés i ’86 itineraris. Andorra, les millors ascensions i excursions’ de Carles Gel; i a infantil i juvenil, ‘Perdut al bosc’, d’Alícia Gómez i ‘Fugiu de la lluna plena’, d’Alberto Casamayor.

Per altra banda, també es destaca el ressò de l’última obra publicada per Iñaki Rubio, ‘Morts, qui us ha mort?’, posada a la venda l’1 de setembre per l’editorial Comanegra. Al seu estand, de fet, s’han venut uns 150 exemplars durant la Setmana.

El Govern ha valorat positivament la participació activa en aquesta edició, que permet donar visibilitat al sector del país. A més, tot i no haver pogut celebrar el dia dels Pirineus el 8 de setembre, l’acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com els escriptors del país també s’ha valorat positivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending