Eva Arasa s’emporta el Premi Pirineu de la Fira del Llibre d’Organyà

L’escriptora i periodista s’ha imposat amb el seu conte ‘La coixa i la lluna’, entre altres autors que també han estat triomfadors a la gala d’entrega dels guardons Homilies d’Organyà 2022

Arasa en el moment de recollir el premi.
Arasa en el moment de recollir el premi. M.T.

L’escriptora Eva Arasa ha estat una de les triomfadores en la nova edició dels Premis Homilies Organyà 2022. Un relat seu ha merescut el guardó Pirineu de narració literària. La també periodista ha recollit el reconeixement en l’acte d’entrega que s’ha celebrat a la localitat alturgellenca aquest dissabte a la nit.

Arasa va presentar-se al certamen amb un comte. Sota el títol ‘La coixa i la lluna’, s’ha guanyat l’acceptació del jurat, que l’ha considerat el millor dels que s’havien postulat per a la categoria de narració literària. Així, s’ha endut el premi Pirineu dins de l’edició d’enguany dels Homilies d’Organyà.

Els guardons s’entreguen aprofitant la celebració de la Fira del Llibre del Pirineu, que acull el poble. Aquesta és la 26a edició de l’esdeveniment, que é lloc al centre històric de la vila. La consellera d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina, va participar en l’acte d’entrega dels premis.

A banda d’Arasa, la gala també ha reconegut la tasca literària d’altres autors. És el cas de Laia Riart (Lletres de Dones), Josep Maria Seró (Germans Espar i Tressens), Martí Òdena (Alt Urgell), Josep Fàbrega (Josep Grau i Colell) o Jaume Ribera (Mort qui t’ha mort?).

Comentaris

Trending