L’estand d’Andorra ven 860 exemplars a la Feria del Libro de Madrid

El volum més venut ha estat ‘Oh, qué espléndida música’, de Dorothy Evelyn Smith, de Trotalibros Editorial

La ministra de Cultura, Mònica Bonell i el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta a la Feria del Libro.
La ministra de Cultura, Mònica Bonell i el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta a la Feria del Libro. SFGA

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques fa una valoració molt positiva de la participació conjunta del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports del Govern d’Andorra i de l’Associació d’Editors d’Andorra en la 82a Feria del Libro de Madrid. L’estand del Principat ha venut 860 exemplars de 57 títols diferents. El resultat de vendes és molt satisfactori, tenint en compte que era la primera vegada que Andorra tenia presència a la Feria.

Els títols més venuts han estat els de Trotalibros Editorial: 'Oh, qué espléndida música', de Dorothy Evelyn Smith, amb 99 exemplars venuts, i 'Horizontes perdidos', de James Hilton, amb 75 exemplars venuts. I d’altres editorials hi ha destacat: 'Muertos, quién os ha muerto?' d’Iñaki Rubio, de Medusa Editors, amb 33 exemplars venuts, i 'Historia de Andorra en once episodios clave', d’Oliver Vergés, d’Anem Editors, amb 13 exemplars venuts.

L’acollida de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com els escriptors ha estat molt positiva. La presència de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, per a la inauguració de la Feria del Libro ha suposat un recolzament a la demanda dels editors de treballar en la internacionalització de la literatura andorrana que tindrà continuïtat en els propers anys.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending