L’‘Espai Galobardes’ acollirà 524 obres d’art entre les zones de custòdia i d’exposició

El comú de Canillo i el veterà pintor han firmat aquest dijous al migdia el contracte de dipòsit amb facultat d'exhibició de les obres d’art

Un moment de l'acte de signatura.
Un moment de l'acte de signatura. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo i Francesc Galobardes han firmat aquest dijous al migdia el contracte de dipòsit amb facultat d'exhibició de les obres d'art al futur ‘Espai Galobardes’, situat a l’edifici del Telecabina. Es tracta d'un espai cultural d'exhibició i custòdia de les obres de l’experimentat artista pictòric, que acollirà fins a 524 peces. L’encarregat de firmar el contracte ha estat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, que ha estat acompanyat per l’autor Francesc Galobardes Carbonell i pels seus fills, Rosa i Joan Galobardes.

La inauguració de l'espai tindrà lloc aquesta tardor amb una primera exposició, un cop finalitzats els treballs d'adequació de les instal·lacions. La gestió general de l'equipament anirà a càrrec directament de la corporació, que crea una comissió tècnica per tal de fer el seguiment del funcionament de l’‘Espai Galobardes’, així com de les exposicions temporals i activitats que es programin. Aquest equip està format pel cap del departament de la Comissió de dinamització Turística i Cultural, Francesc Oriol, que també ha estat present en l’acte de signatura del contracte, i per una persona delegada per la família Galobardes.

D'aquesta manera, serà l'administració qui gestioni les condicions d'accés, els horaris i dies d'obertura, les visites de grups o d'estudiants, les limitacions d’aforament i altres circumstàncies que puguin resultar d’interès en funció del moment.

Etiquetes

Comentaris

Trending