Emotivitat i molta plasticitat en el festival pel desè aniversari de l’Esbart Valls del Nord

El grup, que portava mesos preparant l’acte d’aquesta tarda sense saber amb exactitud quan el podria dur a terme, espera estrenar nou espectacle el mes de novembre

Durant el festival s'han fet diversos reconeixements.
Durant el festival s'han fet diversos reconeixements. DEMÒCRATES / LIBERALS

Tot i que la ‘cua’ de la pandèmia encara no deixa ‘operar’ amb normalitat, el festival de l’Esbart Valls del Nord per commemorar el desè aniversari de l’entitat ha estat d’allò més exitós. Amb l’aforament i les mesures escaients dictades pel ministeri de Salut, tant els dansaires com el públic que ha seguit l’evolució dels balls han gaudit de valent. Emoció per tornar a dansar i la plasticitat de pràcticament totes les ballades que s’han fet a l’escenari de l’Auditori Nacional s’han conjugat d’allò més bé.

En el festival d’aquesta tarda, que feia temps que es preparava sense saber, almenys a l’inici, quan es podria fer efectiu per l’impacte de la crisi sanitària, s’hi han presentat quinze danses i hi han participat les seccions de petits, infantils, juvenils, adults i veterans. La companyia que aplega dansaires de la Massana i Ordino es troba immersa en la celebració dels deu anys d’existència per al que ha preparat moltes activitats i un nou espectacle que s’estrenarà el mes de novembre.

fotografies: Liberals / Demòcrates

Comentaris

Trending