L’edició primaveral del The Boss Music Fest treu més bona nota que el de la tardor

La segona i última jornada del festival, que no té assegurada del tot la continuïtat però gairebé, va tenir com a cap de cartell els ‘Punker’s Love the 80’s’, que feia més de dos anys que no eren presents en els escenaris andorrans

Comentaris

Els ‘Punker’s Love the 80’s’ en plena actuació.
Els ‘Punker’s Love the 80’s’ en plena actuació. THE BOSS MUSIC FEST

L’edició primaveral del The Boss Music Fest ha aconseguit un millor comportament que el que es va fer el mes de novembre passat, tot i que les condicions meteorològiques no han estat les millors i això “frena molt l’afluència de públic”, ha recordat l’organització. Encara que no està garantida del tot la continuïtat del festival, és molt probable que així sigui. I més tenint en compte el bon comportament dels grups locals, que han estat en exclusiva els que han nodrit el certamen.

El gerent de The Boss Après Ski, Pepe Izquierdo, ha afirmat que “les sensacions han estat molt bones, el públic ha sortit content, i els artistes ens han mostrat un bon grau de satisfacció. Per nosaltres les dues coses son importants, ja que volem que els músics d’Andorra es sentin a casa quan vinguin al The Boss”. Sobre la continuïtat de l’esdeveniment, Izquiero ha afegit que “encara és aviat per treure conclusions, hem de seure i veure com ha anat tot, però les sensacions son molt bones i crec fermament que The Boss Fest té totes les condicions per a establir-se com un referent al país”.

“Encara és aviat per treure conclusions, hem de seure i veure com ha anat tot, però les sensacions son molt bones i crec fermament que The Boss Fest té totes les condicions per a establir-se com un referent al país”

The Boss Fest és un festival singular en el que no hi ha un control d’accés, fet pel qual les xifres d’assistència son molt difícils de calcular. Més encara quan hi ha un alt nombre de rotacions i que coincideixen en el mateix espai els qui venen a veure els concerts, amb aquells qui venen casualment a menjar i es troben amb el festival. Tot i així, des de l’organització s’ha percebut un augment d’assistència respecte a l’edició anterior.

El director artístic de The Boss Fest, Juli Barrero, valora molt positivament la qualitat de les propostes i la resposta del públic: “Totes les propostes que s’han presentat han tingut un alt nivell musical. El públic això ho valora, ja que la qualitat dels artistes forma part inherent de l’experiència”. I afegia: “Hem detectat part del públic que va estar a la primera edició i que ha repetit, fins i tot hem vist persones que han vingut les dues nits, aquest és un gran indicador per un festival, significa que amb molt poc temps d’existència, i amb uns recursos molt limitats, hem estat capaços de donar personalitat pròpia a l’esdeveniment”.

LA JORNADA MUSICAL

La segona i darrera jornada del festival va tenir com a caps de cartell ‘Punker’s Love the 80’s’, que no van decebre ningú i es van fer amos de l’espai des del primer minut de la actuació; energia a cabassos, cançons per ballar sense parar, actitud a l’engròs i presentacions ocurrents van ser la constant davant d’un públic entregat que tenia ganes d’una gran nit de rock.

Un moment de l'actuació de Freyja, liderada per Olivia Lara.

Relacionat

L’edició primaveral del The Boss Music Fest es posa en marxa amb bones sensacions

Santi Casas, Toni Mestre, Carlos Lozano i Sergi Verdaguer, els Punker’s van ser un autèntic terratrèmol. I és que la d’aquest dissabte va ser la primera actuació de ‘Punker’s Love the 80’s’ a Andorra des del 2022. Dos anys d’absència per obligacions dels seus components en altres projectes de gran envergadura musical.

‘Señora Casilda’, amb Núria Figuera al capdavant es va encarregar de posar en marxa la nit, que va encendre una mica més un Quim Salvat que va repassar la seva trajectòria musical ara en format trio i que va acabar de fer esclatar, abans dels ‘Punker’s’, el jove ‘Makuka’, mig músic impetuós, mig ‘xouman’ interactuant amb el públic.


 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending