Dos joves andorrans guanyen les categories A i B del Solo Youth Sax

Aquest concurs és l’edició per a menors de 18 anys de l’Andorra Sax Fest, que es divideix segons l’edat dels participants

Comentaris

Elisenda Gallardo, guanyadora de la categoria A del Solo Youth Sax
Elisenda Gallardo, guanyadora de la categoria A del Solo Youth Sax Andorra Sax Fest

Dos saxofonistes andorrans han aconseguit el primer premi a la quarta edició del Solo Youth Sax. El concurs per a infants i joves menors de 18 anys està dividit en quatre categories, segons l’edat dels participants. L’Elisenda Gallardo, a la categoria A, i el Pere González, a la categoria B, han sigut els nacionals que han guanyat el certamen. Les altres dues han tingut com a vencedors joves de Portugal i Itàlia.

El concurs s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i ha comptat amb 19 participants, dels que un 55% eren d’origen internacional. D’Andorra hi han concursat 9 joves, tots estudiants de l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Entre ells, el Pere González i l’Elisenda Gallardo, guanyadors de les seves respectives categories.

Cesc Joval

Relacionat

“Participar al Sax Fest, on acudeixen els grans professionals, és tot un honor”

Efrem Roca, director i organitzador de l’Andorra Sax Fest ha volgut destacar la satisfacció de l’organització de poder transmetre la passió per la música als estudiants del conservatori. Ha assegurat, a més, que el Principat podria donar en els propers anys saxofonistes de renom al panorama internacional.

A la categoria A, que reunia els nens fins a 10 anys, han tocat la cançó ‘L’éléphant et la poupée’ d’Alain Crepin. La guanyadora, Elisenda Gallardo, ha estat obsequiada amb 110€ en vals de compra en establiments musicals. El guanyador de la categoria B, Pere González, ha aconseguit un premi similar, però amb 130€, gràcies a la seva interpretació de l’obra ‘Espiritual et danse exòtques’ de Jean Avignon.


Comentaris

Trending