Una desena de paradetes i espectacle flamenc a Sant Julià de Lòria

El comú ha programat un seguit d'activitats com l'entrega de premis del concurs de microrelats 'Històries d'una pandèmia'

Comentaris

Paradetes a la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria.
Paradetes a la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

La plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria acull una desena de paradetes amb motiu de Sant Jordi amb llibres, roses o finalitats solidàries. El comú ha programat un seguit d'activitats com l'entrega de premis del concurs de microrelats 'Històries d'una pandèmia'.

La plaça Laurèdia acull una desena de paradetes de roses, llibres i de caràcter solidari, per celebrar la festa de Sant Jordi a Sant Julià de Lòria. Estaran obertes de manera ininterrompuda fins a les 19 hores. La fira compta amb la presència d'il·lustradors, un espai per a la signatura de llibres i treballs manuals per a infants. 

La bailaoa Maria Moreno ha presentat el seu llibre 'Yo bailo' a l'Auditori Rocafort en el marc del segon cicle de flamenc i aquest divendres i dissabte representarà l'espectacle 'More no More' a l'Auditori Claror. Dissabte serà el torn de les 'masterclass' de de ball, guitarra flamenca, 'compás i palmas' i 'cante'.

Etiquetes

Comentaris

Trending