Cultura pretén que el tribut a Salvadó plasmi “totes les sensibilitats” que representava l’escriptor

Al santuari de Meritxell, que va acollir dissabte passat un acte íntim de comiat al traspassat novel·lista, encara hi haurà exposat tota aquesta setmana vinent el llibre de condolences on s’hi poden deixar els missatges que es vulgui

Una imatge de l'arxiu personal d'Albert Salvadó.
Una imatge de l'arxiu personal d'Albert Salvadó. ARXIU

El ministeri de Cultura espera que l’homenatge que en un temps es faci al recentment traspassat escriptor Albert Salvadó plasmi “totes les sensibilitats” que el novel·lista representava o havia representat. Així ho ha indicat la titular ministerial, Sílvia Riva. El departament treballa en el disseny d’un tribut a l’autor d’“El mestre de Keops” o “L’informe Phaeton”.

Riva ha explicat recentment que a diferència del que va succeir amb Antoni Morell, l’altre escriptor nacional traspassat aquest funest 2020, “tenim la sort i l’oportunitat” de poder comptar amb la família d’Albert Salvadó per tal de saber el seu parer i, també, que puguin participar en el disseny de l’homenatge, si escau. En tot cas, la ministra ha assegurat que en el tribut hi podrà haver “tots aquells sectors que vulguin sumar-s’hi”, en referència als seus vincles editorials, professionals, personals i també de caràcter sociopolític.

Albert Salvadó.

Relacionat

La literatura andorrana i la novel·la històrica perden Albert Salvadó

Albert Salvadó va morir dijous de la setmana passada a 69 anys, a causa d’una malaltia que feia un temps que l’afectava i que després d’una primera fase de control va tornar-lo a assetjar fins a causar-li la mort. El santuari de Meritxell va acollir dissabte passat una cerimònia íntima de comiat i és allí on durant encara tota la setmana vinent hi continuarà havent un llibre de condolences on, qui ho vulgui, hi podrà plasmar el seu record.

Etiquetes

Comentaris

Trending