El concert de Meritxell es trasllada al Centre de congressos de la capital

L’objectiu és augmentar la capacitat i poder oferir més entrades que no pas als jardins de la Casa de la Vall

Concert de l'Onca a l'Auditori.
Concert de l'Onca a l'Auditori. ARXIU

El concert ‘100 anys de l’himne andorrà’, que tindrà lloc el dia de Meritxell, es trasllada al Centre de congressos d’Andorra la Vella per augmentar la capacitat. En concret, s’han posat a la dispoció del públic quaranta localitats més.

En un comunicat, el Govern informa aquest dilluns que el concert ‘100 anys de l’himne andorrà’, que se celebrarà el dia 8 de setembre coincidint amb la festivitat de Nostra Senyora de Meritxell, canvia d’ubicació. Inicialment s’havia previst dur a terme el concert als jardins de Casa de la Vall, però amb la finalitat d’oferir més entrades i augmentar la capacitat s’ha decidit traslladar l’acte al Centre de congressos d’Andorra la Vella. Tanmateix, es manté l’hora d’inici del concert, a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), a les 20 hores, amb la col·laboració d’Enric Bartumeu al piano, i de Casi Arajol que explicarà la història de l’himne.

Així doncs, des d’aquest dilluns mateix s’han posat a disposició de la ciutadania 40 entrades més, que es poden aconseguir gratuïtament a la pàgina web del ministeri de Cultura i Esports (www.cultura.ad). Cal recordar que per accedir al concert és imprescindible la reserva prèvia a causa de la limitació de places per poder garantir les mesures sanitàries contra la Covid-19.

Concert de l'Onca a l'Auditori.

Relacionat

Celebrant els 100 anys del ‘Gran Carlemany’

Etiquetes

Comentaris

Trending