Comença el rodatge de la llegenda de la Dama Blanca

En els propers dies s'iniciarà el del curtmetratge previ a la filmació del llargmetratge amb escenes a totes les parròquies

El projecte explica la història d'un jove mossèn.
El projecte explica la història d'un jove mossèn. CONTRABAN PRODUCCIONS

La llegenda de la Dama Blanca tindrà versió cinematogràfica. De fet primer serà el curtmetratge que es començarà a rodar els propers dies i després el llargmetratge. Aixi ho ha anunciat la productora aquest dimecres en un comunicat.

El projecte es va començar a elaborar fa més de dos anys i explica la història d'un jove mossèn que, resignat pels dogmes cristians i la duresa de la postguerra, intenta ajudar la seva germans smb confabulacions de les velles llegendes del Pirineu. Una primera part ja es va gravar el novembre del 2022.

L'objectiu del film és aprofundir en la llegenda de la Dama Blanca donant-li un punt de vista propi i jugant a emmirallar-se en el passat per tractar temàtiques actuals i que estaran presents en el futur.

Diu la llegenda que, molts segles enrere, el pas de frontera amb l’Alt Urgell estava controlat per una família que, amb els anys, va anar perdent els seus membres fins restar-ne només una dona. Quan ella va morir, una enigmàtica Dama Blanca la va rellevar en la tasca.

Comentaris (2)

Trending