Els cinemes celebren l’increment d’aforament que els permetrà aprofitar les grans estrenes

Al llarg de la pròxima setmana, l’empresa ha de valorar si el 70% de públic permès ara faria assumible recuperar les sessions al llarg de tots els dies o si seguiran tancant dilluns i dimarts

Les sales dels cinemes Illa Carlemany.
Les sales dels cinemes Illa Carlemany. Cinemes Illa Carlemany

No és el 100%, com demanaven, però ja és una millora. Els responsables dels cinemes Illa Carlemany consideren positiu la relaxació de les restriccions que els afecten. Confien que el 70% d’aforament permès ara els ajudi a aprofitar l’arribada de les grans estrenes de l’estiu, començant aquest cap de setmana amb la novena entrega de la saga ‘Fast & Furious’.

“Estem contents. Ja enteníem que el 100% que vam demanar era complicat, però el 70% ja és una millora”, ha explicat el gerent dels establiments, Jordi Torres que, a més, confia que sigui un primer pas “per recuperar a poc a poc la plena normalitat”. A banda, remarca que ja els suposa poder vendre més entrades, fet important davant unes setmanes on els estudis aposten per llançar les grans produccions que feia mesos que tenien al calaix.

Sopar en un restaurant.

Relacionat

Restaurants i bars podran obrir fins a la una de la matinada i els cinemes, al 70% d’aforament

És el cas de ‘Fast & Furious 9’, però també de ‘Vídua Negra’, que arribarà al setmana vinent i que suposa la represa de l’univers cinematogràfic dels còmics Marvel. Més endavant també hi ha previstes estrenes com la seqüela de ‘Space Jam’ o la nova pel·lícula d’un Santiago Segura que, més enllà de Torrente, sempre funciona acceptablement a la taquilla.

Ara, els cinemes han de decidir si mantenen, com els darrers mesos, el tancament de dilluns i dimarts o aposten per obrir també aquests dos dies, com desitjarien. “Per ara, la setmana vinent, tanquem, però ens hem de reunir amb l’empresa per veure els números i decidir si ho podem assumir”, ha explicat. I és que, recorda Torres, per posar-se en marxa tots els dies, cal contractar més personal i “hem de saber si aquest 70% ens permet arribar-hi”.

Etiquetes

Comentaris

Trending