El Cineclub de les Valls celebra els 25 anys amb 'Sis dies corrents' de Neus Ballús

La nit comptarà amb la presència d'un dels actors de la pel·lícula, Pep Sarrà, amb qui es podrà intercanviar opinions i xerrar sobre el film

La imatge de la pel·lícula.
La imatge de la pel·lícula.

La projecció de la pel·lícula Sis dies corrents de Neus Ballús servirà al Cineblub de les Valls per festejar el seu 25è aniversari. Un film que va assolir fins a cinc premis en la darrera edició dels premis Gaudí. A més, la nit cinèfila comptarà amb la presència d'un dels actors, Pep Sarrà.

El Cineclub de les Valls està d’enhorabona i és que, aquest Sant Jordi, ha celebrat els seus 25 anys d’història. Per commemorar l’efemèride, projectaran, aquest dimecres 27 d’abril al teatre comunal d’Andorra la Vella, la pel·lícula triomfadora de la darrera edició dels premis Gaudí, Sis dies corrents de Neus Ballús. A més, després de la projecció, un dels actors del fil, Pep Sarrà, interactuarà amb els assistents.

La pel·lícula relata una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. En Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir en Pep, que es jubila. Però en Valero considera que Moha "no dona el perfil". Una comèdia dramàtica que desdibuixa els límits entre una pel·lícula de ficció i el documental, exposant els prejudicis racials de la societat catalana i que li va valdre el guardó a millor pel·lícula, millor direcció, millor protagonista masculí, millor actor secundari, millor muntatge.

Etiquetes

Comentaris

Trending