El Cicle de Cinema de Muntanya i Viatges es trasllada al món submarí

Al documental sobre l’Illa de Coco, a Costa Rica, hi van participar els submarinistes andorrans Miquel Armengol i Marc Rodriguez

Ramon Casabayó a l'Illa de Coco
Ramon Casabayó a l'Illa de Coco Comú de la Massana

La pròxima cita del Cicle de Cinema de Muntanya i Viatges d’Ordino i la Massana presentarà un documental sobre el món submarí de l’Illa de Coco, a Costa Rica. De la mà dels submarinistes professionals i productors audiovisuals, Ramon Casabayó i Lluis Manel Montoro, es podrà veure un recorregut per aquesta reserva natural protegida i el seu gran ventall de vida oceànica. A aquesta expedició, a més, hi van participar els andorrans Miquel Armengol i Marc Rodriguez.

L’Illa de Coco, situada a 500 quilòmetres de la costa del Pacífic de Costa Rica, serà la protagonista de la darrera sessió del Cicle de Cinema de Muntanya i Viatges. Es podrà seguir el documental, el posterior col·loqui als canals del comú de la Massana.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, ha destacat la gran varietat de propostes del cicle: “enguany, més que mai, necessitem propostes que ens motivin i ens facin descobrir racons del planeta. Al cicle anem des dels pics més alts fins a les profunditats del món submarí”.

Les entrades pel cicle s’esgotaren la primera setmana que es van posar a disposició del públic. Per aquest motiu, i que tothom pugui gaudir dels documentals que s’hi presenten, s’ha habilitat un streaming a través del canar de youtube del comú de la Massana i a través de la web.

Etiquetes

Comentaris

Trending