Una Churry per animar les pallassades i la plaça Guillemó

(AMB VÍDEO) La Cia. Riguel (Meritxell Rabassa i Laura Muñoz) i sobretot Gina Segura protagonitzen una tarda de circ, acrobàcies i moltes rialles a la plaça de les Arcades

La Churry en plena acció.
La Churry en plena acció.

Una Churry com Déu mana. Simpàtica i feminista. Reivindicativa, fins i tot. La pallassa barcelonina Gina Segura, coneguda artísticament com La Churry, ha fet les delícies del públic que ha ocupat totes les cadires i encara més que els organitzadors del FIPA havien previst per a l’escenari de la plaça Guillemó. Les actuacions de la barcelonina i de la Cia. Reguel, amb l’andorrana Meritxell Rabassa al capdavant, han estat un dels plats forts de la jornada d’aquest divendres.

El Festival de Pallasses va sumant èxits. I actuacions complementàries i diverses. Meritxell Rabassa i Laura Muñoz han estat mitja hora de dansa i acrobàcies. Després, La Churry ha estat estel·lar. Amb picades d’ullet feministes, comentaris irònics i d’allò més humorístics i homes, només homes, fent-los sortir a l’escenari, si escenari es pot dir de la plaça. Les riallades a la plaça de les Arcades se sentien com aquell qui diu des de la Plaça del Poble, un altre dels escenaris, dels punts de trobada, del FIPA d’aquest 2023.

 

Comentaris

Trending