La Càtedra del Pensament Cristià torna a apostar per un format telemàtic

La jornada tindrà lloc el 10 de juny, abordarà “el poder de la biotecnologia” i es podrà seguir a través del canal de YouTube del Bisbat d’Urgell

Un instant de la Càtedra del 2019, la darrera que es va celebrar de forma presencial.
Un instant de la Càtedra del 2019, la darrera que es va celebrar de forma presencial. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Càtedra de Pensament Cristià que organitza el Bisbat d’Urgell s’ha convertit en un dels actes tradicionals del mes de juny a Sant Julià. Enguany, també se celebrarà, això sí, adaptant-se a la situació sanitària. La jornada, sota el lema ‘El poder de la biotecnologia’ es farà de forma telemàtica i es podrà seguir a través de YouTube. Tindrà lloc el 10 de juny.

D’aquesta forma, es repeteix el format pel qual ja es va apostar l’any passat, quan encara es vivia es procés de desconfinament. Com llavors, es vol que la jornada es mantingui viva tot i les dificultats sanitàries.

La divuitena edició de la Càtedra se centrarà en el poder de la biotecnològica i tindrà lloc el 10 de juny de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de les quatre a dos quarts de sis de la tarda. Comptarà amb la presència de l’arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives, que serà l’encarregat d’obrir i clausurar la jornada.

Tres seran els ponents. En primer lloc intervindrà la doctora de l’Institut Borja de Bioètica de la universitat Ramon Llull, Montserrat Esquerada, amb la conferència ‘Finals de vida. Els límits de la tecnologia’. Posteriorment, serà el torn de la ponència ‘La vida emergent. El poder tecnològic i el discerniment ètic’, que oferirà la doctora Elena Postigo de l’institut de bioètica de la universitat Francisco de Vitoria.

Ja a la tarda, el director de la Càtedra, Francesc Torralba, serà l’encarregat de la tercera xerrada de la jornada: ‘Crítica del tecnocentrisme’. En tots tres casos, es preveu oferir la possibilitat d’intervencions del públic que segueixi de forma telemàtica l’acte al final de cada conferència.

Comentaris

Trending