La capital es bolca amb la cercavila de les Falles

Un nombrós nombre de falleres i fallers han desfilat per l’avinguda Meritxell fins a l’Església de Sant Esteve on s'ha fet l'ofrena floral a la Verge dels Desemparats

L'ofrena floral a la Verge dels Desemparats
L'ofrena floral a la Verge dels Desemparats Pilar Candel

La cercavila d’ofrena floral  a la Verge dels Desemparats ha omplert l’avinguda Meritxell de falleres i de fallers en un dels actes tradicionals que s’ha viscut aquest dissabte de Falles de València a Andorra la Vella. Els turistes i els ciutadans que estaven per l’artèria comercial de la capital no s’han volgut perdre la cita.

L’avinguda Meritxell s’ha vestit de gala per a l’ocasió i ha estat el punt de partida de la cercavila que l’Associació Fallers pel Món ha organitzat per fer l’ofrena floral a la Verge dels Desemparats. Les falleres i els fallers s’han organitzat per l’ordre alfabètic dels pobles i han anat acompanyats de les xarangues i han anat desfilant fins a l’església de Sant Esteve on s’ha tret al carrer la talla religiosa i s’ha fet l’ofrena. Posteriorment, es farà la missa.

Un moment de la Crida des del balcó del comú d'Andorra la Vella

Relacionat

“A Andorra la Vella ja estem en Falles”

El president de l’entitat, José Enrique Amores ha explicat que “l’any 2019 es van encarregar 140 rams de flors i aquest any s’han fet 350 perquè s’ha triplicat el nombre de participants”. Els turistes i els residents no s’han volgut perdre detall d’aquesta cercavila que ha tornat a omplir de festa els carrers de la capital, malgrat que aquesta nit no podran gaudir de la pirotècnia.

Comentaris

Trending