L’Associació Amics del Cambra Romànica organitza el seu tercer concurs internacional

Es celebrarà els dies 5 i 6 de juny i aplegarà músics en 14 grups d’Andorra i països veïns a Canillo

Delia quartet, II premi edició 2020
Delia quartet, II premi edició 2020 Amics Cambra Romànica

El proper 5 i 6 de juny l’Associació Amics del Cambra Romànica organitza per tercer any consecutiu el Concurs Internacional, que aplegarà músics en 14 grups de cambra d’Andorra i països veïns a Canillo. Els formaran un total de 42 persones, repartits en dues categories per edat, entre majors i menors de 18 anys. La majoria dels participants es troben a la categoria avançada i són de procedència catalana, tot i que també s’esperen grups de València, Suïssa i nacionals.

El dissabte 5 tindrà lloc la fase eliminatòria a l’auditori del Palau de Gel d’Andorra, que podrà tornar a acollir un públic reduït. Així i tot, les audicions seran emeses en ‘streaming’ en directe pel canal de Youtube de l’associació. Diumenge 6 tindrà lloc la fase final amb les mateixes condicions.

L’associació ha volgut destacar la varietat i l’atractiu dels grups participants, i anima a tots els andorrans a assistir al Palau per gaudir d’un cap de setmana amb molta música. L’entrada és gratuïta i les condicions sanitàries vigents fan que l’aforament sigui limitat, però no es farà reserva prèvia.

En aquesta tercera edició el jurat està format per Efrem Roca, saxofonista, professor de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i alma matter del Sax Fest, per Helena Satué, violinista integrant del reputat Quartet Cosmos i Jordi Humet, pianista, professor i membre fundador del Trio Pedrell.

Comentaris (1)

Trending