Andorra la Vella prepara la Setmana de la Creativitat

Del 19 al 23 d’abril les tres escoles artístiques del centre cultural La Llacuna faran activitats per a tots els públics

Una imatge del centre cultural de la Llacuna, al centre històric de la capital.
Una imatge del centre cultural de la Llacuna, al centre històric de la capital. ARXIU

El centre cultural La Llacuna acollirà la Setmana de la Creativitat, del 19 al 23 d’abril. Les portes de les tres escoles artístiques s’obriran per mostrar l’extensa i diversa activitat que hi fan. El programa preveu diversos actes per tots els públics i adaptats a les exigències sanitàries, amb aforaments limitats i distància de seguretat.

L’edició del 2020 no es va poder realitzar a causa del confinament, però aquest any el programa torna a estar ple d’activitats. L’esdeveniment commemora el dia Mundial de la creativitat i la innovació, declarat el 21 d’abril per l’Organització de les Nacions Unides. El seu principal objectiu és donar a conèixer les instal·lacions i l’oferta formativa de les escoles artístiques. Per tant, l’equip ha preparat tot un ventall de possibilitat per als assistents, de manera que s’endinsin en les diferents disciplines i experimentin en allò que més els crida l’atenció.

A més, les tres escoles artístiques han volgut sortir al carrer per fer una activitat conjunta que parla sobre la pandèmia. L’esdeveniment s’ha batejat com a ‘Vertebrand’, i consisteix en la creació i muntatge d’una escultura feta pels alumnes de l’Escola d’art, amb la fusió de la dansa i la interpretació i una intervenció musical de Lluís Casahuga, docent del centre. L’acció es representarà el dimecres, 21 d’abril, a les 19:00 h a la plaça Guillemó.

Etiquetes

Comentaris

Trending