Andorra estarà present a la Setmana del llibre en català amb 200 títols

Aquesta 39a edició se celebrarà del 10 al 19 de setembre a Barcelona, al Moll de la Fusta

Una imatge d'una edició anterior de la Setmana del llibre en català
Una imatge d'una edició anterior de la Setmana del llibre en català

Un any més Andorra serà present a la Setmana del llibre en català. La participació a la 39a edició, gestionada pel Ministeri de Cultura i Esports a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, se celebrarà del 10 al 19 de setembre a Barcelona, al Moll de la Fusta.

La participació a la Setmana agruparà sota el mateix estand, el número 7, el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors i l’Associació Llibre del Pirineu. S’oferiran en total prop de 200 títols, inclòs algun material amb un format diferent del llibre, com la revista Portella i la revista que edita Àgora Cultural cada any.

Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són aixoplugar els editors andorrans i pirinencs, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu. Els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats.

A més, també estaran disponibles obres d’autors andorrans publicats per segells catalans com Pagès, Grup 62, Apostroph o Males Herbes. La presència nacional s’acompanyarà de diverses activitats que tindran lloc durant la setmana del llibre. En destaquen les presentacions del dia 12 de setembre que els organitzadors han agrupat sota el nom de ‘L’Hora d’Andorra’.

Comentaris

Trending