Els Amics de les Arts freguen el ple al Prat del Roure

La banda presenta a la sala d’Escaldes-Engordany el seu darrer disc, ‘El senyal que esperaves’ però també repassarà els temes que la van fer popular

Comentaris

Un instant de l'actuació dels Amics de les Arts.
Un instant de l'actuació dels Amics de les Arts. COMU ESCALDES

Els Amics de les Arts han tornat a visitar Andorra. I, novament, ho han fet amb èxit. El grup català ha fregat el ple en la seva actuació al Prat del Roure, on han presentat el seu darrer treball discogràfic ‘El senyal que esperaves’. La gira de l’àlbum, cal recordar, es va veure afectada per l’esclat de la pandèmia.

Dos anys després, la banda catalana ha pogut, finalment, tornar a trepitjar un escenari del Principat. La Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, amb l’aforament limitat per les mesures contra la Covid-19, ha fregat el ple. Han quedat tot just unes poques entrades per vendre. Menys de deu. Hi havia, no es pot negar, ganes de veure, un cop més, en directe l’ara trio format per Dani Alegre, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué.

actuació amics arts

L’actuació s’ha centrat a presentar les cançons del disc publicat el 2020, el primer ja sense el fundador Eduard Costa. ‘El senyal que esperaves’, que dona nom també a la gira, no ha estat, però, l’únic àlbum que s’ha pogut escoltar. El grup no ha defraudat als seus seguidors i també els ha ofert els grans èxits de la seva trajectòria, com ‘Jean Luc’, un dels primers temes que els van donar a conèixer.

amics de les arts escaldes

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending