Ajornat el concert de Benjamin Biolay per la situació sanitària i la limitació d'aforament

L'acte estava programat per al pròxim 8 de febrer i neix de la col·laboració entre l’ambaixada francesa i el comú d’Escaldes-Engordany.

Benjamin Biolay.
Benjamin Biolay. ALTAVEU

El concert de Benjamin Biolay, programat per al 8 de febrer, ha estat ajornat. L'acte està organitzat per l'ambaixada de França i el comú d'Escaldes-Engordany i encara no s'ha decidit la nova data. L'ajornament està motivat per la situació sanitària i per les limitacions d'aforament.

Benjamin Biolay també és actor i productor musical. L'any 2001 va publicar el seu primer disc en solitari, 'Rose Kennedy',  i el 2003,el doble àlbum 'Négatif'. Va compondre i interpretar la majoria de cançons de la banda sonora de la pel·lícula 'Clara et Moi' (2004) d'Arnau Viard. Entre els seus últims discos destaquen 'Palermo Hollywood' (2017), 'Volver' (2018) i 'Grand Prix' (2020). La seva última aparició a la televisió va ser a la sèrie 'Rebecca' a la cadena TF1. Es germà de la cantant Coralie Clément. L'ajornament del concert s'ha anunciat per mitjà d'un comunicat conjunt del comú escaldenc i de l'ambaixa francesa.

Comentaris (1)

Trending