“40 que ballem”, el festival per celebrar l’aniversari de l’Esbart Dansaire

El pròxim diumenge, a les 18 h, tindrà lloc l’espectacle al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb entrada gratuïta

L'Esbart dansaire en una actuació al Centre Històric d'Andorra la Vella.
L'Esbart dansaire en una actuació al Centre Històric d'Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella celebra el seu aniversari amb un festival. “40 que ballem” tindrà lloc el proper diumenge, 15 de maig. Serà a les 18 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i tindrà entrada gratuïta. L’espectacle comptarà amb onze danses interpretades per les tres seccions que té l’agrupació, amb nens i nenes a partir dels cinc anys i sent un total de 42 dansaires.

“40 que ballem” és la forma que té l’Esbart Dansaire de celebrar el 40 aniversari de la seva creació, amb onze peces en les quals participarà tota l’agrupació. A més, per obrir el festival, el Cos de Dansa estrenarà una coreografia anomenada “Ball d’escudellaires”. Aquesta dansa ha estat creada en agraïment a la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella, per dedicar-los el plat de l’any 2021.

En aquest espectacle es podrà tornar a veure “La Roseta de Tallavi”, una dansa que es va estrenar l’any 2019. La música serà interpretada en directe per l’Orquestrina Trama, grup que va crear la melodia d’aquesta coreografia. També tocarà sis danses més en directe, com són Lamiak, De pares a gills, La Mariana, Polca xotis del Cadí, Ball remenat i Dues polques.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending