Culminat el projecte ''Cançons del confinament a Andorra'

La iniciativa, ha comptat amb la col·laboració, entre d'altres, de Patxi Leiva, Quim Salvat, Martha Roquet, el Pali, i Oktuso

Comentaris

Els Pali, un dels participants en el projecte.
Els Pali, un dels participants en el projecte.
La productora alca.films ha culminat el projecte que va promoure amb diferents artistes per crear un seguit de peces audiovisuals que ajudin a amenitzar el dia a dia de la ciutadania. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració, entre d'altres, de Patxi Leiva, Quim Salvat, Martha Roquet, el Pali, i Oktuso, component diverses cançons on la temàtica principal són els consells de prevenció.

És un projecte obert que s’ha denominat 'Cançons del confinament a Andorra' que ha anat incorporant artistes i quasi diàriament s’han ofert els vídeos al públic en general. Aquesta sèrie cultural és un testimoniatge i una contribució a la memòria històrica d’un moment excepcional.

Ja fa anys que es reconeix que s’estan vivint un dels millors períodes de la música a Andorra amb molts artistes i grups de qualitat i d’una gran varietat d’estils. Tota mena de projectes emergents artístics apareixen amb força i aquesta emergència sanitària els hi ha donat noves dimensions, Els músics i els creatius visuals són dos d’aquests col·lectius en plena efervescència a Andorra.

La seva creativitat s’ha fet còmplice i han coincidit en oferir a tothom cançons creades i gravades en confinament i embolcallades amb la creativitat visual de les 'motion graphics' o sigui amb animacions gràfiques multimèdia en moviment produïdes per artistes audiovisuals.

Comentaris

Trending