Cues de 14 quilòmetres per entrar al Principat

Mobilitat també informa que hi ha 3 quilòmetres per arribar a Sant Julià, el servei no s'esperava que hi hagués tantes retencions que comporten trànsit lent

Retencions a la frontera hispanoandorrana
Retencions a la frontera hispanoandorrana
El servei de Mobilitat registra des d'aquest matí retencions per entrar al Principat per la frontera del riu Runer. A primera hora d’aquesta tarda, el trànsit ha anat augmentant i s'ha arribat als 14 quilòmetres de cua d’entrada a l'N-145. Segons les fonts consultades de Mobilitat, no es preveia que hi hagués aquesta circulació tan intensa ni tantes entrades de vehicles al país. A la parròquia de Sant Julià també es registren tres quilòmetres de cua per entrar-hi en sentit nord. 

Mobilitat també ha informat que aquest dijous es preveu que hi hagi retencions de sortida per la frontera hispanoandorrana entre les 17 i les 18 hores de la tarda, l’hora en què segons han informat molta gent sortirà del país i en què es produirà la baixada de pistes. Precisament, el servei també compta amb la previsió que hi hagi retencions a les parròquies altes, d'aquells qui marxin de les estacions d’esquí.

Pel que fa als pròxims dies, Mobilitat ha explicat que s’espera que fins dilluns 31 de desembre de 9 a 13 hores hi hagi trànsit intens d’entrada tant per la frontera hispanoandorrana com per la francoandorrana, mentre que segons les seves aproximacions les hores de sortida, en què hi haurà una major quantitat de retencions, es produiran entre les 17 i les 18 hores de la tarda.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending