Cuba continua traient rèdit de la seva col·laboració mèdica amb Andorra

L’ambaixada cubana va difonent missatges de residents caribenys i d’altres nacionalitats en què s’agraeix la participació de sanitaris de l’illa en el combat del coronavirus

-
-
La crisi sanitària, que és també i sense dubte una crisi econòmica, es converteix també en una mena de confrontació de models socials i polítics. Cuba n’és un dels principals actors, en aquest darrer extrem. D’aquí que el seu entorn polític i diplomàtic miri de treure’n el màxim rèdit. També amb la cooperació de la brigada sanitària vinguda al Principat. L’ambaixada cubana a Espanya (i a Andorra) està difonent missatges diversos de residents caribenys i d’altres nacionalitats al país.

En tots els casos, es mostra l’agraïment del poble andorrà amb Cuba per haver enviat els 39 professionals de la salut. En el cas dels cubans residents al Principat que s’han expressat fins ara -una infermera que fa tres anys que viu al país o una dona originària de Cárdenas, com alguns dels sanitaris, que ja fa setze anys que viu a Andorra- també s’exemplifica l’orgull que senten cap a la seva pàtria per la solidaritat i col·laboració que estan mostrant.

Una de les persones del país que mostra el seu agraïment al poble cubà és el secretari del comitè parroquial d’Escaldes de Liberals d’Andorra, Carles Acosta, que obertament agraeix “a tot el poble cubà”, al qual envia una abraçada, el suport rebut. I ho fa com a membre de la formació que actualment dóna suport al Govern.

Comentaris (2)

Trending