Creix la indignació dels temporers argentins després de parlar amb el cònsol a Barcelona

(AMB VÍDEO) No obtenen cap resposta a la seva situació i diuen que ningú s'ha posat en contacte amb les persones que necessiten ajut urgent

El consulat argenti a Barcelona
El consulat argenti a Barcelona
El grup varadosenandorra ha expressat la seva indignació després de la conversa telefònica de 45 minuts mantinguda amb el cònsol argentí a Barcelona. Així ho han expressat a les xarxes socials. No han obtingut cap resposta a la seva situació i han denunciat que cap diplomàtic del seu país s'ha posat en contacte amb els temporers que necessitat ajut urgent.

Des del grup expliquen que només se'ls ha dit que no comprin bitllets d'avió (tampoc de la companyia oficial Aerolineas Agentinas) fins que hi hagi un cronograma. No saben, però, qui s'ocupa d'ell ni quan es farà públic.

El gran problema són les quasi 200 persones que haurien afirmat, en resposta a una enquesta que, a mitjans de mes, es quedaran sense diners. En l’àmbit de la salut, hi ha 24 temporers que han advertir que requereixen medicació especial i 40 que tenen malalties com asma, atacs de pànic, ansietat o trastorns psicològics.

El grup ha anunciat, per mitjà de les xarxes socials, que tot i haver tramitat un formulari a l'ambaixada de l'Argentina a Madrid, han de tornar a contactar amb aquesta representació diplomàtica per especificar les seves necessitats. Finalment, es queixen que en totes les converses que han tingut amb la delegació consular de Barcelona només els han parlat del passat i en cap moment del futur.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending