Controls policials preventius per evitar aglomeracions en comerços de venda d’aliments

Malgrat que la intensitat del trànsit s’ha reduït molt notablement en entrar en el cap de setmana, es preveu una repuntada d’activitat en centres comercials que es vol que sigui esglaonada

Les aglomeracions als centres comercials o botigues de venda d'aliments -la imatge és d'arxiu- s'han d'evitar de totes totes.
Les aglomeracions als centres comercials o botigues de venda d'aliments -la imatge és d'arxiu- s'han d'evitar de totes totes.
L’objectiu continua sent el mateix de sempre: aconseguir que l’activitat sigui la més baixa possible. I que la possibilitat d’interconnexió social també caigui tant com es pugui. Vist que en ser cap de setmana hi pot haver una repuntada de l’activitat entorn als centres comercials, la policia ha incrementat de forma notable i aleatòria els controls preventius que fa en els comerços de venda d’aliments amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

La policia està controlant, en alguns casos amb dos agents a la porta dels establiments, que qui s’acosta al supermercat és realment amb l’objectiu de comprar alguna cosa realment necessària i, alhora, es fa una mica de filtre per evitar que l’aforament del centre no esdevingui excessiu en les circumstàncies actuals. Cada vegada se serà més estricte perquè s’està veient arreu que el confinament és l’única arma efectiva per evitar que el contagi sigui massiu i així mirar de frenar al màxim el col·lapse del sistema sanitari.

En alguns establiments, especialment aquells que venen només alimentació i a uns preus més econòmics, per dir-ho d’alguna manera, fa dies que s’hi formen cues a l’exterior. Això és una de les qüestions que es vol mirar d’evitar, també, per evitar contactes entre persones. En tot cas, les recomanacions són sempre les mateixes: que sols un integrant per família acudeixi a comprar i que s’abasteixi d’allò realment necessari. Que es miri de pagar amb targeta de crèdit i que l’estada en els establiments sigui tan curta com pugui ser.

Comentaris (3)

Trending