Controls policials per saber per quin motiu encara se circula per la carretera

El ministeri d’Interior estableix un major control del trànsit veient que ha tornat a repuntar la mobilitat en la xarxa viària del Principat

-
-
No hi ha manera. Després d’una caiguda del trànsit, aquest divendres hauria tornat a repuntar una mica la mobilitat viària, just en l’inici del que ha de ser la fase més crítica que es preveu que visqui el Principat per culpa del coronavirus. Seguint directrius del ministeri d’Interior, la policia ha establert un control amb diversos vehicles i efectius a l’altura de la ‘rotonda del gall d’or’, a la carretera de l’Obac, a tocar el despatx central de policia. Aquests controls es van estenent a altres punts de la xarxa viària.

Els agents paren pràcticament un per un els vehicles que circulen per la carretera general per interessar-se pel motiu pel qual encara s’és al carrer. En els casos que sembla evident -com els vehicles de distribució de mercaderies o similars- l’operació ja no es fa. Per això hi ha una lleugera retenció en aquell punt, just a tocar de l’accés al carrer Ciutat de Sabadell d’Escaldes. El control és més que visible i notori. La vigilància s'està ampliant a altres indrets del país, sobretot a la vall central. Per exemple, a la rotonda de la Comella.Hi ha preocupació pel fet que s’ha de respectar molt més les recomanacions de confinament. Alhora, com que en pocs dies s’espera poder aprovar la llei d’estat d’alarma i emergència i no es descarta, si la gent no compleix, imposar restriccions legalment establertes, els controls policials podrien estar servint també com a banc de proves per si mai cal activar la persecució repressiva.

Comentaris (22)

Trending