Concurs a Instagram perquè els infants facin poemes i dibuixos per encoratjar al personal sanitari

La iniciativa és el comú de la Massana i de l'escriptor resident a la parròquia Greg Coonen

-
-
L'Esplai de la Massana s'ha sumat a una campanya adreçada als nens, centrada en fer dibuixos, poemes o altres creacions amb la finalitat d'animar el personal sanitari, una idea de l'escriptor i periodista Greg Coonen. Tots els nens que hi vulguin participar poden penjar els seus dibuixos etiquetant @esplailamassana i @gregcoonen, amb el hastag #elsnensensquedemacasa. Cada dia Coonen selecciona la creació més divertida o emotiva i el guanyador s'emporta com a premi un llibre de l'autor. Les obres es poden veure al compte d'instagram de Greg Coonen.

Des de l'inici del confinament, l'Esplai de la Massana ha continuat treballant per mantenir el vincle dels monitors amb els usuaris del servei i també amb les seves famílies. A través de l'instagram @esplailamassana, el centre obre les seves propostes a totes les famílies del país, per ampliar les opcions formatives i de lleure.

Cada dia, els monitors creen nous continguts, que van des dels tallers de cuina, manualitats o exercici físic. A més, també es plantegen reptes divertits, proposant jocs o experiments amb ingredients que tothom té a casa.

L'Esplai compta amb uns cent-noranta usuaris, amb els quals es manté el contacte per diferents canals. "El feedback està sent molt positiu ja que les propostes són entretingudes i es poden fer en família. Els nostres usuaris s'ho passen molt bé quan venen a l'Esplai i volem que continuïn tenint aquesta sensació des de casa", explica el responsable del servei, Matthieu Leyder. Els monitors també fan directes cada setmana. Aquest mateix divendres, a les 18 h, hi haurà una classe virtual de gimnàstica, amb Víctor Bernat. 

Etiquetes

Comentaris

Trending