Commoció a l’escola de segona ensenyança a Encamp pels furts comesos per alumnes del mateix centre

Es van emportar aparells de música, mòbils i diners d’altres estudiants

L'escola andorrana d'Encamp.
L'escola andorrana d'Encamp.

La comunitat educativa de l’escola de segona ensenyança d’Encamp està commocionada arran del furt sofert per alguns dels estudiants el passat dilluns. El fet que els autors siguin dos alumnes del mateix centre ha provocat una important preocupació. La policia investiga els fets però, per ara, no s’ha controlat a cap dels implicats.

Els fets van tenir lloc dilluns. A l'hora de dinar. Prèviament, els dos suposats autors, dels darrers cursos, haurien agafat les claus d'una profesora. Aprofitant que la resta de companys estaven dinant, sigui al menjador de l'escola o a casa seva, van entrar a diferents aules i van agafar diferents pertinences d’alguns dels escolars, com ara telèfons mòbils, Ipads o aparells de música (Ipods). També una quantitat important de diners, segons les fonts consultades per Altaveu. No està clar, però, quants serien els afectats.

La policia ja va fer una intervenció al centre el mateix dilluns. Els presumptes autors ja no van anar a classe a la tarda. El fet que siguin escolars del centre ha provocat una important consternació entre la comunitat educativa del col·legi. Cal tenir present que tenen, segons les fonts, quinze o setze anys. 

Segons ha sabut Altaveu, els dos suposats autors van marxar cap a Barcelona. Allà s'hi han estat fins aquest dijous, quan han tornat al país. 

Des del cos d’ordre no s’ha volgut donar molta més informació, a banda de confirmar el furt, donada l’edat dels implicats. Sí que s’ha indicat però, que encara no s’ha controlat a cap dels presumptes autors –en ser menors no es podria parlar, en el seu cas, de detenció-.  

 

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending